SOCIAL MEDIA

Wednesday, August 31, 2011

Üks helge joogadaam

Mina Semyon


Mu kallis Londonis elav sõbranna toob järgmine kord Eestisse tulles (ehk siis septembri teises pooles) endaga kaasa ühe inspireeriva inimese ja mõtlesin, et jagan seda uudist teiega ka. Sest mul on nii eredalt meeles kuidas ta mulle viimane kord vanalinna kohvikus teetassi taga säravate silmadega Minast rääkis. Sellest kui helge ja ilusa energiaga see 73-aastane joogadaam on ja kuidas ta koheselt ruumi sisse astudes temast õhkuvast erilisusest puudutatud sai.
Ja nüüd siis juhtumisi oli Mina tulemas Lätti ning mu sõbranna haaras võimalusel sabast ja kutsus ta ka Eestisse.

Kohtumisõhtu on muuseas täiesti tasuta nii et tulge kindlasti! Mina lubas seal rääkida oma kogemustest-tehnikatest, teha mõned kergemad harjutused-meditatsioonid ja üheskoos meelelmõlkuvatel teemadel arutleda. Ja no sinna päris kursusele võite ka muidugi minna, see saab kindlasti võimas olema.
Rohkem infot saab lugeda siit Facebooki evendi seest. Ja kui pildi peale klikkad, siis näed seda suuremalt :)


Post a Comment